Bookmark and Share


Tarvitsemme yhteyttä ja vuorovaikutusta toistemme kanssa. Seurakunnan pienryhmät pyrkivät omalta osaltaan vastaamaan tähän tarpeeseen. Juurtuminen Jumalan sanaan on elintärkeää hengelliselle kasvullemme Jeesuksen opetuslapsina.  Yhteys toisiin Jumalan lapsiin auttaa ja rohkaisee meitä myös palvelemaan omilla lahjoillamme Jumalaa, seurakuntaa ja toinen toisiamme. Lisäksi Jumala on tarkoittanut, että kasvamme ihmisinä yhteydessä toinen toistemme kanssa.

Pyrimme seurakuntana käynnistämään uusia pienryhmiä jo olemassaolevien rinnalle. Jos olet kiinnostunut pienryhmätyöstä tai osallistumisesta pienryhmiimme ota meihin yhteyttä.

Yhteydenotot: Seurakunnan toimisto, Pekka Tuomaala, 050-3719263, pekka.tuomaala (at) gmail.com

Kaikille avoimet Se löytyi - pienryhmät

 

Ma 17.10. klo 18 Kristinuskon ensiaskeleet

Pienryhmässä käsitellään kristinuskon perusteita. Se on tarkoitettu uskon ensiaskeleita ottaville tai jo pidempään uskossa olleille, jotka haluavat vahvistaa uskonsa perusteita.

Ti 18.10. klo 18 Minun Jumalani

Pienryhmässä etsitään vastausta siihen, millainen Jumala todella on. Oikea jumalakuva vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten koemme ja näemme oman elämämme ja Jumalan suunnitelman maailmassa.

To 20.10. klo 13.30 Elämän tarkoitus

Pienrymän tavoitteena on auttaa löytämään elämän tarkoitus, joka kumpuaa Raamatusta. Jokainen kaipaa merkityksellistä elämää, ja se löyty, kun saamme elää todeksi Jumalan suunnitelmaa.  

To 20.10. klo 18 Minäkuva ja terve hengellisyys

Pienryhmän tavoitteena on auttaa löytämään Jumalan sanaan perustuva terve minäkuva. Kuva itsestämme voi olla rikkoutunut, ja se aiheuttaa monelaista kipua elämäämme. Jumalan sana tuo toivon siitä, että eheytyminen on mahdollista.